הפרשות, גרד ושרפה בזמן מתן שתן

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

22/10/2017 | 07:16 | מאת: דנה

שלום. בתי בת ה18.5 סובלת כבר כמה חושים מהפרשות לבנות, גרד ושורף לה בזמן מתן השתן. הרופא נתן לה אנטיביוטיקה לפני כחודש נגד דלקת בדרכי השתן ועוד כדור אדום, כמו כן נורות אגיסטן. אך גם לאחר סיום הטיפול עדיין לא עברו הבעיות והשבוע היא התחילה בהמלצת הרופא של ביקורופא (היא חיילת)סבב נוסף של אנטיביוטיקה ואגיסטן. האם זה הטיפול וזאת הבעיה או שאולי יש משהו נוסף או אחר שיכולים לבדוק?האם יש צורך לבקש בדיקה מסויימת ? הילדה קראה באינטרנט על זיהום חיידקי B.V. ונראה שכל הסימנים מצביעם על כך. איך אפשר לבדוק ומה הטיפול? והאם זה מסוכן? אודה על תשובה בהקדם.

שלום על מנת להגיע לאבחנה מדויקת יש לפנות לבדיקה אצל רופא נשים BV מאובחנת רק עי בדיקה עי רופא נשים והטפול הוא טפול אנטיביוטי ניתן לבצע גם תרבית מהנרתיק

מנהל פורום רפואת נשים