הסבירות להריון תאומים שוב...

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

26/05/2017 | 12:08 | מאת: שיר

שלום רב, לצערי אני אחרי גרידה בחודש רביעי של תאומים שהשגתי אחרי טיפול בהורמונים. גונל f... תאומים לא זהים. שתי שליות. איבדתי את ההריון עקב רעלת הריון נדירה בשלב מאוד צעיר. בעוד בערך שנה ובהתאם להחלמה ולמעקב רופא פרטי, אנסה שנית להיכנס להריון. השאלה שלי מה הסבירות שאכנס שוב להריון תאומים?! הרי שוב אעבור תהליך של הורמונים... האם זה שהפלתי תאומים סותר את האפשרות שזה יקרה לנו שוב?!

שלום הסכוי להריון תאומים לאחר טפול הורמונלי גבוה יחסית ללא קשר להריון קודם

מנהל פורום רפואת נשים