Ureaplasma ureal-pcr חיובי

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

16/05/2017 | 14:05 | מאת: sad girl

לאחר תסמינים של גרד צריבה נגעים כיביים, הגעתי למיון אובחן לי הרפס גניטאלי המלווה בחום, דימום כאבים בלתי נסבלים צרבות, האבחנה הראשונה הייתה לפני שנתיים , מאז אני סובלת מהתפרצויות חוזרות כל כמה חודשים זה מפיל אותי למיטה ללא תחתונים משחות רגליים פתוחות , מתפללת שהיום השבוע החודש יגמר, בעזררת ליזין, וזובירקס 800 MG משקל 40 קילו , בקושי אוכלת, סובלת המון לא מקיימת מגע מיני בכלל! נמנעת חרדתית מאוד ממגע , אבל כשנתיים אני נמענת ובכל זאת הוא בא לבקר השד השטן הזה שהוא חלק ממני עכשיו , איך חיים עם זה , איילו חיסונים ניתן לעשות למזער בעתיד סרטן צוואר הרחם ? איידס ? אילו חיסונים ניתן לעשות אם כבר יש לי Ureaplasma ureal-pcr חיובי hsv2 - שהסימטומים איומיייים מנתרלים את התפקוד הבסיסי היומי כל חודשיים מופיע אפילו שאני שיניתי תזונה תוספי תזונה סולגאר 500 MG ל ליזין. מבחינת אוכל לא אוכלת כלום חוצמי ירוק לימון ותירס. בזמן התקף נשאר לי לקחת 800 מיליגרם ועוד 1000 ליזין -4 כדורים ביום אחד על בטן ריקה אחרי שעתיים כדור 400 MG זובירקס ותה ירוק עדשים לימון זהו. שמעתי שיש חיסון נגד מחלות מסויימות האם יש מידע כזה ? איך אכנס להריון ? איך אשכב שוב עם מישהו ? בכל זאת יש לי התפרצויות אפילו שאני מתנזרת שנתיים , בא לי למות איבדתי כל שמחה שהייתה לי ניסיתי למצוא המון אלטרנטיבות להמשיך לחיות בימים של התפרצויות מצאתי משהו שמקל על הסבלנות עם הסבל והגרד לעשן גוינט וזה מקל ומרדים וקצת עושה רעב שלא קיים , הריח מהפה השתנה אני מרגישה רקובה רופאים רק רושמים משחות תרופות ושולחים הביתה אין שום הנחיה למה יקרה לי אם אני לא אבדוק את זה אן את זה מהיכן אני אקבל את כל המידע הזה ? שמעתי ששמן אורגנו מציל חיים אודה לעזרתך והאם זו אבחנה אחת או שזה גם וגם Ureaplasma ureal-pcr והרפס

שלום השאלות שלך חורגות ממסגרת הפורום באופן עקרוני הרפס הוא מחלה שחוזרת וניתן לקחת טפול מונע בכדורים למשך שנה אין סכנה לבעיות בעתיד כתוצאה מכך אין חיסון יש רק חיסון לווירוס פפילומה

מנהל פורום רפואת נשים