עזרה דחופה-פיזיוטרפיסטית המתמחה בלטיפול בורטיגו בא

דיון מתוך פורום  טיפול פיזיותרפי

21/11/2011 | 09:13 | מאת: רותי

שלום רב, אני בת 68 וסובלת מסחרחורת במצב של הטיית הראש בשכיבה מימין לשמאל ובמצב של התכופפות מעמידה לישיבה. בקופת חולים שלי אמרו שיש תור רק לעוד כחודש. אבקש המלצה/פרטים על פיזיוטרפיסטית המקבלת באזור ת"א ו/או רמת גן ושמתמחה בנושא ורטיגו בשינוי תנוחה. תודה רותי

שלום רותי, רצוי לדעת כמה זמן נמשכת הבעיה? באופן עקרוני, כאשר מדובר בורטיגו על רקע תנוחתי שהחל בשבועות האחרונים, משתדלים על פי רוב לתת תור מוקדם ככל האפשר, רצוי בתוך שבועיים. בכל מכון פיזיותרפיה של מכבי תוכלי לקבל את הטיפול לבעיה זו. רפואה שלמה.

מנהל פורום טיפול פיזיותרפי