בעיות של שיווי משקל סיבובי לחץ מאחורי האזניים

דיון מתוך פורום  טיפול פיזיותרפי

31/10/2011 | 11:33 | מאת: מורן

בעורף סובל מזה כ 3 חודשים מתגבר בתנועות מסוימות מלווה כאבי ראש לפעמים ולחץ באזניים בדיקת eng תקינה לחלוטין שני ניורולוגים שבדקו אותי אמרו שזה חרדתי {היתה תקופת חרדה לפני שכללה דפיקות לב לחץ ראש ואי סדרים בנשימה עקב מחלת עור נדירה שלקחתי אותה קצת יותר מידי קשה האמת הבעיה שניסיתי דיקור ששיפר את המצב אך אחרי כמה זמן הוא החמיר למצב שבקושי קמתי מהמיטה כרגע אני סטודנט וזה ממש מפריע לי בזמן בלימודים קראתי באינטרנט שזה יכול להיות גורם צווארי ולזה יש פיזיותרפיה אשמך ב למשו שיעזור לי מרגיש ממש תקוע

מורן שלום, כאב ראש ממקור צוארי הינו בעיה מוכרת ושכיחה, אשר ניתנת לטיפול יעיל בפיזיותרפיה. אני מציע שהרופא יפנה אותך לפיזיותרפיסט אשר יבדוק ויעריך האם אכן מדובר בכאב ראש צוארי. במידה ואכן זו הסיבה, הטיפול יכול לכלול הפעלה ידנית של מפרקי עמוד השדרה הצוארי, עיסוי לשרירי הצואר ותרגילים להנעה עצמית של הצואר. רפואה שלמה.

31/10/2011 | 11:46 | מאת: מורן

האם זה יכול להיות מאותו מקור ? בנוסף לשיווי המשקל ינו את הלחץ בעורף שמגיע לגם לראש

מנהל פורום טיפול פיזיותרפי