דלקת פרקים ניוונית

דיון מתוך פורום  טיפול פיזיותרפי

16/10/2011 | 18:22 | מאת: כנרת

לגבי ההודעה הקודמת, הרופא סבור כי יש לי דלקת פרקים ניוונית. בסי טי כתוב שקיימת המי סקרליזציה שמאלית של החוליה המותנית l5 והמרווחים הדיסקלים אחידים למעט בגובה l5-s1 אני רוצה גם לציין שהכאבים אכן בצד שמאל. במכתב שכתב לפיזיוטרפיסט הוא ציין משהו כמו שיש רושם שמדובר בתהליך דלקתי ואז הוא כתב באנגלית לא מובנת: socia ilindris וציין גם את הממצאים מהסי טי משהו כמו ls sacalibdhsfhjsdgsgjhghsjk מילה מסובכת.

16/10/2011 | 23:10 | מאת: ירון טילינגר

ראי תשובתי בהמשך. ככלל בלי טיפול מלא במכון פיזיותרפי אין לדעתי סיבה להבהל ממצאים בהדמיות כי המתאם שלהם לתלונות וכאב בחיים האמתיים נמוך. רפואה שלימה . ירון טילינגר. פיזיותרפיסט מוסמך.

מנהל פורום טיפול פיזיותרפי