צוואר

דיון מתוך פורום  טיפול פיזיותרפי

14/10/2011 | 13:09 | מאת: שירה

כל השרירים שלי בצוואר תפוסים. איך אפשר לשחרר את השרירים בצוואר? באמצעות מה??????

16/10/2011 | 22:59 | מאת: ירון טילינגר

בטווח הקצר- תנועה בהתאם ליכולת בשילוב עם חימום עדין. כל תנועה גם אם יוצרת כאב מותרת בתנאי שהכאב יורד לאחר התנועה. במקביל ממליץ להגיע למכון פיזיותרפיה להערכה מלאה של מצב הצוואר. התאמת סביבת העבודה ולימוד תרגול בסיסי שימנע התקפות כאב בעתיד. יתכן וכדאי להיעזר כעת גם בתרופות נוגדות דלקת לטווח קצר . עיסוי עם משחה ממשפחת וולטרן יסייעו גם כן. בהצלחה . ירון טילינגר. פיזיותרפיסט מוסמך.

מנהל פורום טיפול פיזיותרפי