תרומה של הפיזיותרפיה

דיון מתוך פורום  טיפול פיזיותרפי

12/10/2011 | 18:33 | מאת: עופר

לפני שבוע אובחן אצלי בקרסול באמצעות צילום X-RAY שיש לי "קרע בקישורים הצדדים החיצוניים". בהתאם לזה נתנו לי פיזיותרפיה. השאלה שלי האם פיזיותרפיה זה מה שיעזור לי ?.. זה יכול לעזור לקרע?.. או שאני אצטרך משהו בנוסף?

16/10/2011 | 23:09 | מאת: ירון טילינגר

שלום רב. התחל טיפול במכון פיזיותרפיה . בהתא ם לצורך יותאם לך טיפול נוסף באם יהיה בו צורך . ( גרב אלסטית לתמיכה חיצונית למשל ) טיפול פיזיותרפי הוא בהחלט ההתחלה הנכונה, ומטרתו לחזק את הרקמות שנמתחו ונקרעו חלקית. בטיפול יתייחסו גם לנושאים נוספים כמו מנח כפות הרגליים והצורך במדרסים / הנעלה מתאימה לפעילות שלך/ שיווי משקל ויציבות ועוד. רפואה שלמה . ירון טילינגר פיזיותרפיסט מוסמך .

מנהל פורום טיפול פיזיותרפי