כאבי צוואר ורקות

דיון מתוך פורום  טיפול פיזיותרפי

08/09/2011 | 22:45 | מאת: שלום

שלום רב, מזה כחצי שנה הנני סובל ככל הנראה, מצוואר נוקשה, עם ותוך כדי קימה בבוקר שמלווה אותי במשך כל שעות היום, (לדעתי עכב הרמה כבדה לקויה לפני כחצי שנה)., לפי צילומים רגילים ובדיקות לא נימצא ממצא מיוחד, ולאחר טיפול פיזיותרפיה, (זרמים ועצות), המצב ללא שינוי משמעותי, והזמן לא עושה את שלו בעניין זה. ישנם כאבי ראש דחופים יותר ועקיצות ברקות ותוך כדי נגיעה באזור הראש וסירוק, אשר הבנתי ככל הנראה באים בעקבות בעיית הצוור. עניין זה מלווה אותי במשך כל שעות היום וחשוב לציין שאני בן 34 ומעולם לא סבלתי מהצוואר. אני חושש לבעיות מסוכנות אחרות שלא ניתגלו, כי לא נבדקו ביסודיות., מה רצוי לבדוק וכך לשלול, והאם הנכם מכירים רופא אורתופדי מומלץ (קופ"ח א. מרכז) המתמחה לעניין ראש והצוואר שאוכל להתראות איתו. מה עושים במצב כזה? תודה מראש!!

09/09/2011 | 11:51 | מאת: ירון טילינגר

שלום . האם תוכל לפרט מה כלל הטיפול הפיזיותרפי? אילו עצות קבלת ? האם אתה מיישם אותן ? האם קבלת תרגילים לבצע ? איזה תרגילים ? באיזו תדירות הודרכת לבצע? באיזו תדירות בצעת את התרגול ולאורך כמה זמן ? עוד פרטים בנוגע לטיפול ושיתוף הפעולה שלך איתו יסייעו לי לתת תשובה מדוייקת. ירון טילינגר.

מנהל פורום טיפול פיזיותרפי