עזרה דחופה לדודה מבוגרת !!!

דיון מתוך פורום  טיפול פיזיותרפי

04/09/2011 | 21:42 | מאת: מיכל

שלום - דודה שלי עברה תאונת דרכים לפני כשלוש שנים ונפגעה בירך בעקבות דלקת פרקים שגם הייתה לה בעבר הידרדר מצבה לאחר השיקום והיא עדיין נאלצת לעבור טיפולי פיזיותרפה מכיוון שאינה מסוגלת לעמוד על רגליה, המטפל הקבוע שלה עומד לעבור לחו"ל והיא מחפשת מטפל/ת על בסיס כמעט יום יומי במחיר סביר היא גרה ביפו ואנחנו מחפשים בשבילה בדדחיפות עזרה - תודה

05/09/2011 | 09:30 | מאת: ירון טילינגר

ראשית רפואה שלמה . אני ממליץ לפרסם את ההודעה גם באתר העמותה הישראלית לפיזיותרפיה - http://www.ipts.org.il/ ירון טילינגר פיזיותרפיסט מוסמך.

05/09/2011 | 09:43 | מאת: מיכל

מנהל פורום טיפול פיזיותרפי