משך הפיזוטרפיה - פגיעה בברך ימין

דיון מתוך פורום  טיפול פיזיותרפי

19/09/2016 | 12:54 | מאת: חיה ק

שלום. אני בת 67. עקב נפילה, בבדיקת MRI הובחן אצלי שבר אי ספיקה באספקט מדיאלי של פלאטו טיבאלי. קרב במניסקוס מדיאלי. הומלץ על טיפול פיזוטרפי. הצפי לריפוי הוא בין 3-6 חודשים. האם במשך כל התקופה אזדקק ללכת למכון? או שילמדו אותי לעשות תרגילים בבית. האם מומלץ גם טיפול הידרופטי במים? קופת החולים לא נותנת טיפול לתקופה כל כך ארוכה. מה עושים? תודה

שלום, הפיזיותרפיסט יתן טיפול הכולל אמצעי שיכוך הכאב על פי הצורך וכן הדרכה לתרגילים לביצוע בבית. לא נראה שיש צורך בשלב זה בהידרותרפיה.

מנהל פורום טיפול פיזיותרפי