נימאס לי מכל הטרטורים האלה

דיון מתוך פורום  טיפול פיזיותרפי

20/06/2016 | 18:54 | מאת: בת אל קוזמינסקי

האם טיפול פזיותרפי יעזור לפגיעה שיש במערכת העצבים ההיקפית ועם לא איזה טיפול כן יעזור?!הבעיה בכף רגל שמאל לאחר ניתוח

20/06/2016 | 18:58 | מאת: ירון טילינגר

רפואה שלימה . על מנת לענות אנה פרטי על מה מדובר . מתי אירעה הפגיעה ואיזה ניתוח עברת ? מה הפגיעה הקיימת במערכת העצבים ?

21/06/2016 | 11:33 | מאת: בת אל קוזמינסקי

השבר בקרסול קרה לפני 4 שנים אבל נותחתי בתאריך 5.4.15 הייתי עם גבס במשך 4 חודשים ללא דריכה על הרגל דריכה ראשונה על ידי טיפול הידרוטרפי ולאחר מכן טיפול של פזיותרפיה הפציעה במערכת העצבים ההקיפית היא מאז הניתוח הרופא משאר לעצמו כי הרגל עדיין אינה חזרה לעצמי כי העצב תקוע בצלקת והופנתי למרפאת עצבים פריפרים אבל אני עדיין מחכה לתור וממש כואב לי לחשוב שלא עשיתי הכל כדאי לקבל את הרגל בחזרה

מנהל פורום טיפול פיזיותרפי