כאב מאחורי ברך שמאל

דיון מתוך פורום  טיפול פיזיותרפי

19/12/2015 | 20:29 | מאת: uda

שלום שמי יהודה ואני שמונה חודשים לאחר אורטוסקופיה בברך שמאל חזרתי לריצה כחודשיים לאחר הטיפול ובצורה הדרגתיתמאוד רק לאחרונה הגברתי קצב אימונים, ביום חמישי במהלך ריצה הרגשתי כאב חד מאחורי הברך שעבר לאחר הפסקת הריצה לאחר מנוחה של יומיים חזרתי לריצה ושוב לאחר כ 5 קמ חזר אותו כאב חד מה לעשות ?

יהודה שלום, אני מציע שתפסיק לרוץ במשך שבוע ותחזור לרוץ בקצב איטי ב-30% מהרגיל. לא ברור לי איזה מרחק אתה רץ, מה התדירות ובאיזה קצב? בכל אופן נסה לרוץ עד חצי שעה במשך מספר אימונים. והפחת את מספר האימונים ל1-2 בשבוע. בשבועיים הראשונים. במידה ולא מסתדר, פנה לפיזיותרפיסט לצורך הערכה וטיפול. בהצלחה!

20/12/2015 | 08:42 | מאת: יהודה שחם

תודה אני רץ שלוש פעמים בשבוע 10-15 קמ בקצב של 6 דק לקמ האם נדרש תרגול?

מנהל פורום טיפול פיזיותרפי