נוזל

דיון מתוך פורום  טיפול פיזיותרפי

23/08/2015 | 17:13 | מאת: פרנקו

אני בן 38, בריא, לפני מספר חודשים נחבלתי ברגל ימין, עשיתי צילום MRI לברך ימין. ממצאי הבדיקה הדגימו "כמות קטנה של נוזל בבורסה הסופרה-פטלרית וברצסים הפארא פטלרים". לפעמים מרגיש כאבים וצריבה בברך בעת פעילות מואצת. השאלה: 1( האם ניתן להמשיך עם פעילות ספורט כמו ריצה ? 2) מה אפשר לעשות ואיזה טיפול אתה ממליץ בכדי להקל עליי מבחינת הכאבים. תודה מראש.

מתנצל על העיכוב בתשובה השאלה: 1( האם ניתן להמשיך עם פעילות ספורט כמו ריצה ? אתה יכול לרוץ אך תלוי מה מידת הכאב. במידה הכאב בינוני ומעלה תפחית את המרחק ב-50% ותראה מה קורה לאחר אימון אחד או שניים. הבמידה ויימשך הפסק בינתיים. 2) מה אפשר לעשות ואיזה טיפול אתה ממליץ בכדי להקל עליי מבחינת הכאבים- פנה לפיזיותרפיסט על מנת לקבל אבחון ייעוץ וטיפול

מנהל פורום טיפול פיזיותרפי