החלמה מלאה

דיון מתוך פורום  טיפול פיזיותרפי

13/02/2015 | 20:37 | מאת: שירה

רציתי לשאול כמה זמן אחרי ניתוח משבר בקרסול בדרך כלל מגיעים להחלמה מלאה או כמעט מלאה , של הליכה כולל עלייה וירידה במדרגות , שחייה וכו.. , כלומר מההחלמה של אחרי הניתוח מהקטע שמתחילים פיזיתרפיה כמה זמן זה בדרך לוקח ובאיזה שלב בדרך כלל אחרי כמה זמן בערך אפשר לחזור לעבודה שרובה ישיבה?

15/02/2015 | 06:58 | מאת: ירון טילינגר

שלום וראשית איחולי החלמה שלימה . יש שוני גדול בין שבר לשבת ובין ניתוח לניתוח . אני מעריך שלחזרה לעבודה שרובה ישיבה תוכל להגיע תוך 3 שבועות. תוכל לקחת בחשבון שמסגרת השיקום המלאה תיקח 6-12 חודשים . מאחל לך שתתחיל את התהליך עם כוחות מאחר ונדרש תרגול רב לאורך השיקום. בברכה . ירון טילינגר . פיזיותרפיסט מוסמך. מכבי שרותי בריאות.

מנהל פורום טיפול פיזיותרפי