כאבים חזקים בכתף

דיון מתוך פורום  טיפול פיזיותרפי

30/07/2014 | 22:59 | מאת: יפה אלימלך

אני בת 53 וסובלת כבר חודש מכאבים חזקים בכתף. קשה לי מאד לישר את יד ימין וכשאני עושה את זה, הכאבים עצומים ובלתי נסבלים. רופא המשפחה אמר לי שזה גיד קרוע וכדאי שאורטופד יבדוק. אבל בגלל שהתורים לאורטופד ארוכים, אני רוצה טיפול מהיר ושעוזר. האם אתה ממליץ על טיפול הבלון?

31/07/2014 | 07:48 | מאת: ירון טילינגר

שלום רב. לפני פניה לטיפול כירורגי אני מציע לנסות לסייע לך בטיפול שמרני . כאבי כתף הן תלונה שכיחה שמטופלת לרוב בהצלחה בטיפולי פיזיותרפיה . אני ממליץ להתחיל טיפול פיזיותרפיה ובמקביל נתן לשלב טיפול תרופתי אנטידלקתי שיסייע להוריד את הכאב. בנוסף מקובל לבצע הדמיה של רקמה רכה - אולטראסאונד לגידי הכתף ותוכלי לקבל הפניה לכך מרופא המשפחה . לסיכום- אנטידלקתי + הדמיה + טיפול פיזיותרפיה קודמים לנסיון ניתוחי. בברכת רפואה שלימה . ירון טילינגר פיזיותרפיסט מוסמך.

מנהל פורום טיפול פיזיותרפי