מחפש טיפול יעיל ומהיר

דיון מתוך פורום  טיפול פיזיותרפי

25/06/2014 | 22:21 | מאת: גיל בנבנישתי

אובחנתי כסובל מפציעה בגיד סובסקפולריס בכתף. האם לאדם בן 51 כמוני מדובר בפציעה בלתי הפיכה? ואיך אתה מציע לי לטפל בה בצורה עם דרך ההחלמה המהירה ביותר? שמעתי שקיים טיפולי בבלון, אבל אני לא יודע עליו פרטים. תוכל לעזור לי? תודה, גיל

26/06/2014 | 07:57 | מאת: ירון טילינגר

שלום רב . ממצאים של קרעים חלקיים והסתיידויות מעל גיל 50 הם ממצא שכיח . אני ממליץ להגיע למכון פיזיותרפיה ולהתחיל טיפול מסודר שיתבסס על חיזוק הכתף במגוון דרכים . בברכה . ירון טילינגר . פיזיותרפיסט . מכבי שרותי בריאות.

מנהל פורום טיפול פיזיותרפי