שרירים ותרגילים

דיון מתוך פורום  טיפול פיזיותרפי

04/04/2014 | 18:19 | מאת: אלונה נאומוב

איזה שרירים אחראים על התנועה של הרגל אחורה (לקיחת הרגל אחורה, הליכה אחורה..) ואיזה תרגילים צריך לעשות כדי למתוח ולחזק את השרירים האלה?

06/04/2014 | 11:20 | מאת: ירון טילינגר

שלום . בהליכה משתתפים כול השרירים סביב השוק והירך. כול קבוצת שרירים פועלת בשלב אחר של הליכה ובחלקים ממנה עובדות קבוצות שרירטים באופן משולב . על מנת לענות בצורה מדוייקת אשמח אם תפרטי על הבעיה שאת מרגישה : האם יש כאב והיכן? מתי יש כאב או הגבלה ומה את מרגישה בה? בהתאםלמידע אנסה לתת תשובה ספציפית.

מנהל פורום טיפול פיזיותרפי