חיזוק אזור לפני ביצוע ניתוח?

דיון מתוך פורום  טיפול פיזיותרפי

11/09/2013 | 23:30 | מאת: דהדה

שלום רב, אני עומד לעשות ניתוח ליצוב כתף (פריקות קדמיות מלאות) בדצמבר, רציתי לדעת אם יש מה לעשות בשלושה חודשים עד הניתוח מבחינת עבודת פיזיוטרפיה או כל דבר אחר ע"מ לקצר את זמן ההחלמה לאחר הניתוח? תודה רבה!

שלום דהדה, מומלץ שתפנה לפיזיותרפיסט על מנת לקבל יעוץ והדרכה לתרגילים לייצוב הכתף עוד בטרם הניתוח. זה יסייע לייצוב הכתף לאחר הניתוח, מכיוון שבאופן טבעי השרירים נחלשים לאחר הניתוח עוד יותר. ולכן חיזוק מקדים בהחלט מומלץ וגם עשוי להפחית את משך ההחלמה. בהצלחה !

מנהל פורום טיפול פיזיותרפי