תוצאות מיפוי עצמות

דיון מתוך פורום  טיפול פיזיותרפי

26/08/2013 | 20:12 | מאת: ענבר

אימי ביצעה בדיקה של מיפוי עצמות בעקבות כאבים בכף היד בדף התוצאות כתוב:"ממצאים: קיימת קליטה מוגברת מוקדית בטיביה פלטו משמאל . שאר השלד תקין . סיכום: קליטות מוגברות כנ"ל ככל הנראה על רקע שינויים ניווניים " מה זה אומר? תודה מראש

שלום ענבר, תוצאות המיפוי מעידות על סימני פגיעה במפרק הברך. כאשר זה מגיע ביחד עם כאבים באזור זה יכול לנבוע לעתים, מדלקת בסחוס המפרקי בברך. הטיפול המקובל הינו תרופתי ופיזיותרפיה לחיזוק שרירים ובצוע פעילות גופנית מתונה כדי להפחית את העומס על המפרק.

מנהל פורום טיפול פיזיותרפי