אפוסתרפיה

דיון מתוך פורום  טיפול פיזיותרפי

13/07/2013 | 17:34 | מאת: רפי

רציתי לדעת האם נעלי אפוסתרפיה יכולים לעזור במצב של avn במפרקי הירך

14/07/2013 | 06:58 | מאת: ירון טילינגר

על מנת להתאים טיפול לבעיה ובמיוחד לבעיה שתיארת יש לבצע בדיקה מלאה שתכלול בה יבדקוגורמים שונים המשפיעים על הבעיה , למשל : מנח כפות רגליים והצורך בהתאמת מדרס . טווחי ירך וכח שרירי הירך. שלילת כאב מוקרן מהגב תבנית ההליכה והיכולת התפקודית . ועוד . רק לאחר בדיקה נתן לבנות תוכנית טיפול מלאה . אני ממליץ להגיע למכון פיזיותרפיה לבדיקה וטיפול מלאים . בכבוד רב. ירון טילינגר

מנהל פורום טיפול פיזיותרפי