מכשיר עיסוי

דיון מתוך פורום  טיפול פיזיותרפי

12/07/2013 | 14:01 | מאת: דדלוס

מהן הסכנות אם בכלל, בשימוש במכשיר עיסוי ? מדובר במכשיר שבו רצועה העוטפת את המותניים בצד הגב נעה הלוך ושוב בתדירות גבוהה. מוצעים בשוק מכשירים כאלה למשל ע"י קטלר ו-VO2. ניתן גם לעמוד על המכשיר כך שהרצועה תעטוף את המותניים בצד הבטן במקום בגב. האם זה משנה את התשובה ?

14/07/2013 | 06:56 | מאת: ירון טילינגר

על מנת לברר א הסכנות של שימוש בציוד אני מציע לך לקרא את חוברת ההפעלה של המכשיר. ( נתן לראות אוצתה בחנות המוכרת את הציוד ) בחוברת יש התוויות נגד = מקרים בהם השימוש אסור ולרוב יש גם סיכונים הנובעים משימוש במכשיר . אשמח אם תחזור ותכתוב לי מה שראית שם ואנסה להשלים לך את התמונה מעבר למה שיצוין בחוברת ההפעלה . בכבוד . ירון טילינגר פיזיותרפיסט מוסמך.

מנהל פורום טיפול פיזיותרפי