אבחנת MRI מח

דיון מתוך פורום  טיפול פיזיותרפי

11/07/2013 | 00:11 | מאת: חןכ

לי מה זה אומר שיש לי מה ההשלכות של זה ובעתיד... ואם יש השלכה בלידה או הריון אני בהריון:: נמצא העדר מחיצה בין חדרית,העדר הספטום פליצידום וחדר שמאל רחב מימין. כן נמצא ליקוי בנדידת החומר האפור בהמיספרה השמאלית המתבטא ב-POLYMICROGIRIC CLEFT בחלק האחורי של הפיס ורה הסילביאנית ומאחורי ה-cLOSED LIP SCHISENCEPHALIC CLEFT . ודלדול הפדונקל הצרברלי השמאלי הפרעה בהתפתחות צד ימין של הגוף. בבקשה תסבירו לי השלכות עכשיו אם יש לעתיד?...ובלידה או הריון? אני עכשיו בהריון חודש חמישי ויש לי כמעט כל חצי שעה חוסר תחושה לכמה שניות של כל הצד הימני ... חשוב לי תודה!

חן שלום, השאלה לא כ"כ ברורה. מתוך הדברים נראה שכדאי שתתייעצי עם רופא, נויורולוג.

מנהל פורום טיפול פיזיותרפי