פיזוטרפיה לפיברומיאלגיה

דיון מתוך פורום  טיפול פיזיותרפי

29/06/2013 | 10:16 | מאת: בוקי

בקופה לא מאשרים לי הידרותרפיה אמרו לפנות לפיזוטרפיסט. האם יש בכלל טיפול פיזוטרפיסטית מכן לפיברומיאלגיה אם כן אשמח עם תפרטו איך מתבצע אני מדבר על טיפול. פרטני. אני חבר קופח כללית מדבר על טיפול באחד המכונים של הקופה הוא לחילופין פרטי במסגרת ביטוח בריאות פרטי

30/06/2013 | 06:52 | מאת: ירון טילינגר

שלום רב . פנה למכון פיזיותרפיה עם ההפיה מהרופא . בפגישה עם הפיזותרפיסט תוכל לקבל את המידע הנוגע לאפיקי הטיפול המומלצים בפיברומיאלגיה ולהתאים תוכנית טיפול שתותאם לך אישית. הטיפול הניתן הוא פרטני ומותאם לאדם ולא לבעיה כללית ולכן נדרש ראיון וחשיבה על מצבך ועל הצרכים שלך על מנת לבנות תוכנית טיפול . רפואה שלימה . ירון טילינגר . פיזיותרפיסט מוסמך.

מנהל פורום טיפול פיזיותרפי