לגבי שרוול לחץ

דיון מתוך פורום  טיפול פיזיותרפי

10/05/2013 | 14:09 | מאת: חייל

ובגדי לחץ.. זה עובד בעצם כמו קניזיו טייפ?כי הקיניזיו ממש עזר לי אז השאלה שלי אם שרוולי לחץ עוזרים כמו קיניזיו?

12/05/2013 | 07:55 | מאת: ירון טילינגר

שלום רב . קינזיוטייף ושרוול לחץ הם מוצרים שונים עם מטרות שונות. אנה פרט לי מה הבעיה ואנה לסייע לך בהכוונה לטיפול מתאים .

12/05/2013 | 09:04 | מאת: חיייל

אני ביחידה מובחרת וסיימתי מסלול ובמסלול השרירים שלי כל כך נתפסו שהייתי צריך לעשות ניתוח ..פסיוטומיה בכל מקרה הקינזיו טייפ ממש עזר לי במהלך המסלול.הציל אותי מלשרוד אבל עדין יש לי בעיות של התכווציות שרירים ושין ספליט השאלה שלי עם השרוול לחץ גם יעזור לי כמו הקיניזיו?

מנהל פורום טיפול פיזיותרפי