פזיותרפיה נשימתית

דיון מתוך פורום  טיפול פיזיותרפי

26/03/2013 | 11:29 | מאת: משה

עלי לתת בדיקת תרבית כיח לשחפת בקופ"ח (מכבי). אין לי שיעול. באילו דרכים אוכל לעודד יציאת כיח (כדי להמנע מברונכוסקופיה או זונדה שאינני מוכן לבצע)? איך עושים פזיותרפיה נשימתית לעידוד יציאת כיח? איך עושים שימוש באדים למטרה זו? איך עושים כיח מגורה (אינדיוסד ספוטום)?

02/04/2013 | 13:01 | מאת: ירון טילינגר

שלום רב . לא נתן להסביר טכניקות שיעול וטכניקות לניקוי הפרשות בתשובה כתובה . בעקרון נשיפה ארוכה ומלאה ובסופה שיעול קצר יעילה יותר משיעולים חוזרים שמעייפים ופחות יעילים. אני מציע להגיע למכון פיזיותרפיה לבדיקה נשימתית וקבלת הדרכה לתרגול נשימתי בהתאם לצורך. בברכה . ירון טילינגר .

מנהל פורום טיפול פיזיותרפי