מחפשת פורום פיזיותרפיה ספציפי

דיון מתוך פורום  טיפול פיזיותרפי

16/03/2013 | 12:46 | מאת: ל

יש לי שאלה שקשורה לשריר שלד ושאלתי בפורום פיזיותרפיה והופנתי לפיזיותרפיסט נוירולוגי אבל אני לא יודעת באיזה פורום לשאול. שאלתי היתה: נושא : בעיה שנים לא טופלה ולא אובחנה אולנריס+מדיאנוס+רדיאליס -הגעתי למסקנה שזה המקור לבעיה שלי ביציבות היד בתנועות מסויימות בעקבות פגיעת ראש. אני רוצה לקבל תרגילים תנועות והוראות ואין לי אנרגיה לעשות את זה בקופת חולים, מה גם שכבר הייתי בקופת חולים וזה לא טופל ולא זכה ליחס. תודה ושבת שלום

17/03/2013 | 06:45 | מאת: ירון טילינגר

שלום רב. הבעיה אותה אתה מתאר מורכבת ויתכן וקשורה גם לצוואר . על מנת להתאים תרגול באופן המיטבי והמתאים ביותר למצב המדוייק שלך יש לבצע בדיקה במכון הפיזיותרפיה . אני ממליץ להבדק אצל נוירולוג ובהתאם לצורך להגיע לפיזיותרפיסט להתאמת טיפול מלא ומכוון לבעיה . רפואה שלימה. ירון טילינגר . פיזיותרפיסט מומסמך.

17/03/2013 | 07:59 | מאת: ל

מה הקשר לצוואר אצל איזה נוירולוג להבדק?

מנהל פורום טיפול פיזיותרפי