דלקת כרונית בכתף

דיון מתוך פורום  טיפול פיזיותרפי

20/02/2013 | 17:59 | מאת: דן

אני סובל הרבה שנים מכאב בכתף שלאחר בדיקות שונות התברר כחיכוך מתמיד בין העצם לגיד. רופא המליץ לי על תרגילים שונים שאמורים לחזק שרירי גב וכך להרחיק בין העצם לגיד. השאלה שלי היא האם כדאי גם להשתמש בחגורה ליישור הגב והכתפיים בשביל לעזור לטיפול? הרי היא אמורה לפתוח את הכתפיים ולהביא אותן לאחור וזה יתרום להרחקה של העצם מהגיד. האם אני צודק? אם כן, איפה ניתן לרכוש חגורה איכותית? תודה.

שלום דן, אין סיבה להשתמש בחגורה לכתפיים. זה יגרום לעצלות של השרירים המייצבים של חגורת הכתפיים ובסופו של דבר עשוי להגביר עקב כך את הכאבים. אתה צריך לבצע תרגילים. אני ממליץ שתתייעץ עם פיזיותרפיסט בנושא.

מנהל פורום טיפול פיזיותרפי