כאבים ברגל

דיון מתוך פורום  טיפול פיזיותרפי

27/01/2013 | 21:00 | מאת: דניאל

לפני 4 שנים הייתי מתעלמת גמישה מאוד ופרשתי מהתחום. הגמישות ברגל ימין תמיד נשארה וברגל שמאל לא. ולפני חצי שנה ניסיתי למתוח את רגל שמאל ומהר מאוד תוך 2 דקות הצלחתי לבצע תרגילים שהייתי מבצעת כשהתעמלתי והצלחתי לפתע להגמיש מאוד מאוד את הרגל. לאחר כמה ימים החלה לכאוב לי הרגל ועכשיו לאחר החצי שנה היא עדיין כואבת כשאני מנסה להגמיש אותה , ולא להגמיש מאוד , רק תרגילים שבשיעור הספורט אנו מבצעים בעוד שאת רגל ימין עדיין מצליחה להגמיש

שלום דניאל, ייתכן וקרעת את השריר (קרע חלקי) או שמתחת את העצב שעובר בתוכו. החלמה של השריר עשויה להארך כחודשיים-שלושה. החלמה של עצב פגוע נמשכת תקופה ארוכה אף יותר. אני מציע שתבצעי מתיחות עדינות של השריר (אני מניח שמדובר בשריר הירך האחורי), עד לכאב קל, 3-4 חזרות *2-3 פעמים ביום. נסי זאת 2-3 ימים. אם מקל, תמשיכי לבצע זאת כשבוע-10 ימים. אם לא, פני לטיפול במכון פזיותרפיה באזור מגורייך עם הפנייה מרופא משפחה או אורתופד. בהצלחה

מנהל פורום טיפול פיזיותרפי