טיפול בפריקת ACJ בדרגה 3

דיון מתוך פורום  טיפול פיזיותרפי

25/01/2013 | 01:29 | מאת: אריאל

שלום בעקבות נפילה על כתף הובחן פריקת acj בדרגה בין 2 ל 3. רופא המליץ להתחיל בטיפול פיזיותרפיה מיידי. מה צריכה להיות תדירות הטיפולים? כמה פעמים בשבוע? אריאל

27/01/2013 | 07:04 | מאת: ירון טילינגר

תדירות הטיפול נקבעת לאחר הבדיקה הראשונה במכון הפיזיותרפיה ומשתנה בהתאם לגורמים שונים כמו רמת הכאב / רמת החשש מתנועה / פגיעות נילוות. נתן לבנות טיפול שמתבסס יותר או פחות על ההגעה למכון בהתאם לצורך ובהתאם ליכולת המטופלוהפיזיותרפיסט . חלק משמעותי בטיפול הוא התרגול שמתבקש להתבצע בבית ברמה יומיומית וגם לכך תודרכו לאחר הבדיקה במכון הפיזיותרפיה . רפואה שלימה . ירון טילינגר . פיזיותרפיסט.

מנהל פורום טיפול פיזיותרפי