האמה ושורש כף היד הימנית-

דיון מתוך פורום  טיפול פיזיותרפי

01/01/2013 | 16:11 | מאת: ל

איך להשיג יציבות בכל התנועות שנים אחרי פגיעת ראש מפושטת-גולגולת -ארובת העין שמאל וצרבלום בצד ימין וכעקרון איפשהו פגיעה בקליפת המח.יש לי רעד חלש לפעמים כשאני שותה מכוס או מחזיקה סכו"ם ביד הזאת. זה מאוד מפריע לי כי אני חייבת לעצור אותו עם היד השניה או בשיטה אחרת ואני לא טבעית וחופשיה, או שאני דווקא לא משתמשת בה למרות שהיא היד הדומינטית שלי .פיזיותרפיה פעם קיבלתי להליכה ופעם קיבלתי לרגל וריפוי בעיסוק קיבלתי לדברים אחרים של זיכרון ולימודים.

שלום ל., אני מציע שתפני שוב לריפוי בעיסוק, בהמלצת הרופא שלך. תוכלי לקבל הדרכה לתרגילים, ושימוש בעזרים שיכולים לסייע לך בתפקוד. בהצלחה.

02/01/2013 | 12:45 | מאת: ל

רופא המשפחה שלי לא מבין בזה, הנוירולוגים גם לא

מנהל פורום טיפול פיזיותרפי