היי יש לי שאלה דחופה...

דיון מתוך פורום  טיפול פיזיותרפי

13/10/2012 | 13:20 | מאת: דניאלידניאלי

אני רוצה לעשות גמילה לבד בבית אני מזכיר דירה במקום רחוק ורוצה לקשור את עצמי למיטה ושמישהו ידאג לי 24 שעות השאלה שלי היא כמה זמן אני יכול להיות במיטה בלי לזוז קשור וכמובן שהביא מיטה עם שאוכל לעשות דרכה צרכים בלי לקום ושינקו לי כמה זמן הכי הרבה אני יכול להיות קשור למיטה בלי שהתעוות לי השרירים או משו השמח לתשובה בדחיפות תודה רבה :)

14/10/2012 | 07:33 | מאת: ירון טילינגר

שלום רב. לא נתן לענות על השאלה בפורום אינטרנטי. מציע להתייעץ עם רופא המשפחה ועם גורמים תומכים נוספים כגון העובדת הסוציאלית בסניף לתכנון התהליך והתמיכה במהלכו . בברכה. ירון טילינגר. פיזיותרפיסט מוסמך.

מנהל פורום טיפול פיזיותרפי