שבר בעצם הסירה

דיון מתוך פורום  טיפול פיזיותרפי

24/06/2011 | 23:36 | מאת: ירון טילינגר

היי, אני 8 שבועות לאחר ניתוח בעצם הסירה שכלל שתל עצם+בורג. מתוך 8 השבועות הייתי 6 שבועות עם גבס,עכשיו אני נמצא עם טווח תנועה כמעט אפסי,אני נמצא בפיזותרפיה,סובל מכאבים,רציתי לשאול כמה זמן לדעתכם אחזור לתפקוד אפילו חלקי?האם הכאבים ידעכו אם הזמן ואם כן כעבור כמה זמן??

29/06/2011 | 15:07 | מאת: ירון טילינגר

שלום וסליחה על הבלבול. הדבר החשוב ביותר הוא שאתה נמצא כעת בטיפול פיזיותרפי . מנסיוני יש הטבה גדולה עם הטיפולבמכון והתרגול הרבה בבית ולמרות שפעמים הטווח לא חוזר להיות מלא מעצם מורכבות השבר והניתוח, יש תפקוד טוב של היד . אני מצרף קישור לתרגול שורש כף יד ומבקש לתאם אותו עם הפיזיותרפיסט . http://www.ehs.utoronto.ca/services/Ergonomics/exercise.htm#wrists%20and%20hands רפואה שלימה ירון טילינגר פיזיותרפיסט מוסמך

מנהל פורום טיפול פיזיותרפי