רעידות בצוואר

דיון מתוך פורום  טיפול פיזיותרפי

20/07/2012 | 11:49 | מאת: דנה

מדוע תמיד לאחר טיפול פזיותרפי או עיסוי בצוואר מחמירים בצוואר הרעידות החזקות. ? בעקבות העיסוי היה לי החמרה קשה ברעד ובכאב בצוואר. היה לי תחושת כובד גדולה בצוואר. הרגשתי לאחר העיסוי סחרחורת בלילה היו לי גם כאבים חדים מאוד בראש והרגשתי שאני נחנקת והיו לי דקירות בראש. מה יכול לגרום לרעידות חזקות בראש לאחר עיסוי? האם עיסוי פוגע בעצבים בצוואר? עשיתי MRI עמ"ש צווארי: מבנה ואות תקין של גופי החוליות והמרווחים הדסקלים עם ישור הלורדוזיס הפיזיולוגי. רוחב התעלה שמור. החוט באות ומבנה תקין כולל מעבר קרניו-צרביקלי שמור. לא נצפה לחץ משמעותי על החוט השק או השורשים היוצאים בכל הגבהים שנצפו. למעט בקע מרכזי קטן בגובה C4-C5 ללא לחץ משמעותי על החוט. האם יש קשר בין הבקע מרכזי קטן בגובה C4-C5 לבין הרעידות בראש? ממה יכולות לנבוע הרעידות בראש?

23/07/2012 | 09:51 | מאת: ירון טילינגר

שלום רב. בדיקת הmri תקינה ולא מראה שום בעיה בצוואר. תוכל לפרט יותר ואנסה לענות : - למה נגשת לטיפול פיזיותרפי? - האם הושגרכת לתרגול בבית ? מה התרגול ? והאם אתה מתרגלובאיזו תדירות? - מה כולל הטיפול במכון הפיזיותרפיה ? - מה הסביר לך הפיזיותרפיסט במכון? נסה לענות בפירוט ואוכל לתת לך תשובה מדוייקת יותר . בברכה. ירון טילינגר . פיזיותרפיסט .

מנהל פורום טיפול פיזיותרפי