קרעה בהמסטרינג

דיון מתוך פורום  טיפול פיזיותרפי

20/06/2011 | 21:33 | מאת: משה אברהם

שלום, לפני כשבוע קרעתי את ההמסטרינג (קרע קטן) השאלה שלי היא מתי כדאי להתחיל פיזיותרפיה? האם לא כדאי לחכות שהנפיחות והנפיחות ירדו קצת?

21/06/2011 | 07:42 | מאת: ירון טילינגר

שלום . הטיפול הפיזיותרפי מותאם לשלב הפציעה ולמצב הכללי. ישנם דברים שאפשר לעשות גם בשלב רראשוני כמו עיסוי עדין להורדת הנפיחות / תנועתיות עדינה בהדרכה ועוד. בהמשך תודרך להעלות את העוסים ולשלב תרגילי מתיחות וחיזוקים אך כול דבר בזמנו ץ ממליץ לגשת למכון פיזיותרפיה ולהתחיל טיפול . בברכה . ירון טילינגר. פיזיותרפיסט .

21/06/2011 | 07:42 | מאת: ירון טילינגר

שלום . הטיפול הפיזיותרפי מותאם לשלב הפציעה ולמצב הכללי. ישנם דברים שאפשר לעשות גם בשלב רראשוני כמו עיסוי עדין להורדת הנפיחות / תנועתיות עדינה בהדרכה ועוד. בהמשך תודרך להעלות את העוסים ולשלב תרגילי מתיחות וחיזוקים אך כול דבר בזמנו ץ ממליץ לגשת למכון פיזיותרפיה ולהתחיל טיפול . בברכה . ירון טילינגר. פיזיותרפיסט .

מנהל פורום טיפול פיזיותרפי