פגיעת ספורט

דיון מתוך פורום  טיפול פיזיותרפי

01/07/2012 | 09:57 | מאת: תומר

שלום, אני כבר נואש מרופאים ופזיותרפיסטים. אף אחד לא יודע מה הוא עושה וקיוויתי שותכלו לתת לי תשובה. הייתי קופץ לגובה במשך כמה שנים ויש לי פציעה בבטן התחתונה בצד ימין. הרופא האורתופד אומר שזה Insertional rectus abdominal pain. הכאב מתעורר בדרך כלל בבוקר שאחרי פעילות גופנית של ספרינט או כל פעילות מאומצת בשרירי הבטן. זה כבר שנה+ כה ואף רופא לא מצליח להבין מה הבעיה או לפתור אותה. קיבלתי מכירורג טיפול בוללטרן בעבר.

שלום תומר, קודם כל , אל תתייאש ! באיזה ספורט אתה עוסק כיום? מה התדירות ורמת העצימות בספורט? האם קיבלת הנחיות לתרגילים בפיזיותרפיה?

מנהל פורום טיפול פיזיותרפי