אטרופיה של שריר השוק

דיון מתוך פורום  טיפול פיזיותרפי

19/06/2012 | 15:53 | מאת: ליאור

קיימת אצלי מזה מס' חודשים אטרופיה של שריר השוק. אני לאובד עצות, מלבד האבחנה הראשונית לא התחלתי בטיפול. כנראה שהאטרופיה החלה בשל דלקת חריפה בעצב הסאיטי. האם יש פתרון לבעיה זו ? או שזה אבוד... האם עלי לפנות לאורטופד או נוירולוג והאם בקופה יש מומחה לבעיות מסוג זה. תודה.

שלום ליאור, אם טרם התייעצת עם אורתופד, אני ממליץ לך לעשות זאת. אתה יכול להעזר באתר מכבי. יש גם אורתופדים מומחים לעמוד שדרה. לגבי הפתרון, אל תתייאש, אמנם ההתאוששות של עצב פגוע עשויה לארוך תקופה ממושכת אך כאשר העצב יתאושש גם השריר יתחזק. אני ממליץ שתפנה, בהמלצת רופא, לפיזיותרפיסט בקופה, ולקבל המלצות לטיפול בבעיה: חזוק השרירים ברגל ומעקב אחר המצב. בהצלחה !

מנהל פורום טיפול פיזיותרפי