חוסר תחושה בירך בהריון ואחרי לידה

דיון מתוך פורום  טיפול פיזיותרפי

01/02/2024 | 09:18 | מאת: דינה

שלום במהלך ההריון, ביום בהיר אחד, הירך שלי פשוט "נרדמה", אני לא מרגישה תחושה בחלק העליון שלה. אמרו לי שזה כנראה כתוצאה מהלחץ על העצב במהלך ההריון. עכשיו אני כבר 3 חודשים אחרי לידה, ועדיין התחושה בירך לא חזרה. מה ניתן לעשות? האם עובר לבד? תודה רבה

שלום דינה חוסר התחושה בירך יכול לנבוע מלחץ על עצב שייתכן ונגרם במהלך ההריון. גירוי תחושתי מקומי יכול לעזר לדוגמא שימוש במכשיר TENS לשיכוך כאב וגירוי תחושתי על פני הירך. אפשר גם לעסות מקומית את הירך. בכל מקרה התאוששות עצבית אורכת חודשים ולמעלה מזה אך הטיפול יכול עזור

מנהל פורום טיפול פיזיותרפי