כאבים לאחר שבר בצואר הירך

דיון מתוך פורום  טיפול פיזיותרפי

20/01/2024 | 19:59 | מאת: דורית

שלום. לפני 10 ימים נותחתי עקב שבר בצואר הירך. הכאבים באזור הניתוח משתפרים לאט אבל מזה כמה ימים נוסף כאב בירך מקדימה. כאב פנימי שהולך ומתגבר ומאד כואב עם כל דריכה על הרגל. לא ברור אם כאב שרירי או רקמה רכה אחרת ומה עושים איתו. ממש מעכב אותי. יש רעיון לעזור לי?

שלום דורית. קשה לענות על השאלה מבלי לבדוק אותך. יש לך פיזיותרפיסט שמגיע אלייך או שאת מגיעה לפיזיותרפיה ? ייתכן והכאב נובע מהשבר והניתוח אך צריך לבדוק אותך פיזית

מנהל פורום טיפול פיזיותרפי