מכשיר MRI פתוח - האמנם?

דיון מתוך פורום  טיפול פיזיותרפי

06/11/2023 | 13:51 | מאת: דוד

שלום רב. הופניתי ע"י רופאה לביצוע שני צילומי MRI - עמ"ש מותני, ועמ"ש גבי. מאחר שאני סובל מקלסטרופוביה, הופניתי לבצע את הבדיקה במכשיר MRI פתוח באסותא. במכשיר זה, כך נאמר לי על ידם, לא ניתן לבצע צילום MRI של עמ"ש גבי, אלא רק מותני בלבד. האמנם? האם זה הגיוני? לתחושתי, יש כאן ניסיון שלהם "לקמץ" עליי בבדיקות ועל טופס ההתחייבות שקיבלתי מקופת החולים. אשמח לשמוע את דעתך המקצועית בעניין.

שלום דוד אינני בקי בתחום הדימות. ממליץ שתבדוק מול אחראי מחלקת דימות בסניף אליו אתה שייך

מנהל פורום טיפול פיזיותרפי