כאבים בפרק כף יד ובזרת לאחר נפילה

דיון מתוך פורום  טיפול פיזיותרפי

13/10/2023 | 14:40 | מאת: אורי

שלום לפני חודש נפלתי על סלע, נחבלתי בידיים. בצילום לא נראו שברים. הכאבים היו בעיקר בפרק כף יד שמאל, ובזרת יד ימין ובזרת יד שמאל. כיום לאחר חודש יש שיפור בכאבים, אך עדיין יש כאב בפרק כף יש שמאל בכל מאמץ או כיפוף של כף היד, וכן כאב במגע בזרת. האם מכות יבשות יכולות לכאוב גם לאחר חודש או שיכול להיות שהצילום רנטגן פספס משהו? האם להמשיך לחכות או שצריך הדמיה ובדיקה? תודה

שלום אורי האם נבדקת על ידי רופא אורתופד? אם לא ממליץ שתיגש להיבדק על מנת לשלול שבר שפוספס. עקרונית יכולים להיות כאבים גם אחרי חודש השאלה באיזו מידנ ועד מפריע לתפקוד?

מנהל פורום טיפול פיזיותרפי