כאבים

דיון מתוך פורום  טיפול פיזיותרפי

26/03/2012 | 21:11 | מאת: ארז

שלום שבוע שעבר קיבלתי מכה בכתף מרכב הייתי אצל אורטופד והוא נתן לי כדורי נגד כאבים ושלח אותי לאולטאסאונד וזה לוקח זמן האם ניתן להתחיל טיפול פיזיותרפי הוא לחקות לתשובה והאם זה יכול לעזור לי במידה שהכול תקין בבדיקות

שלום ארז, האם ביצעת צילום רנטגן? במידה ונשלל שבר רצוי להתחיל בפיזיותרפיה כמה שיותר מהר על מנת לזרז את תהליך ההחלמה. הפעלת הכתף בפיזיותרפיה תעשה באופן מדורג כך שאין לך סיבה לחשוש. כמובן שאתה צריך לקבל הפניה מהאורתופד או מרופא המשפחה שלך (במידה והאורתופד לא זמין בימים הקרובים) להתחלת פיזיותרפיה. רפואה שלמה.

מנהל פורום טיפול פיזיותרפי