השבוע רכבתי על קורקינט

דיון מתוך פורום  טיפול פיזיותרפי

02/06/2023 | 04:00 | מאת: תומר

ונפלתי על הישבן. בבית חולים עשו רנטגן גב תחתון (עצם הזנב) + עמוד שידרה. טענו שמדובר במכות יבשות בלבד והזמן יעשה את שלו. אמנם חלפו רק 4 ימים אבל ביומיים האחרונים הבחנתי בכאב בעכוז הימני בחלק העליון שלו. אני מתקשה בעיקר לשבת. האם עליי להיות רגוע כי זה עדיין טרי, או שעלי לגשת לרופא לאבחון מחדש? כך או כך אשמח לשמוע דעתך הוירטואלית, תודה רבה :) 🙏🏼

שלום תומר, נפילה על הישבן עשויה לכאוב זמן ממושך בעיקר אם נחבלת בעצם הזנב. ממליץ לך לרכוש כרית תומכת. תוכל למצא באינטרנט או בחנויות כריות לתמיכה בעצם הזנב שיקלו על הכאב בישיבה. הרבה בריאות

מנהל פורום טיפול פיזיותרפי