עצם בולטת במרפק בשתי הידיים

דיון מתוך פורום  טיפול פיזיותרפי

02/06/2023 | 01:05 | מאת: איציק

שלום בן 47 כבר לא מעט שנים שאני שם לב שהעצם במרפק בולטת בסמן כפיפת המרפק (בכל הזוויות) ללא כאב, ללא אודם. כך שלדעתי הלא מקצועית לא מדובר בדלקת, אך אסתטית זה נראה קצת לא טוב. האם מדובר בתופעה מוכרת? יש לה שם? ממה זה נובע? האם יש קשר למנח הידיים? לתעסוקה? אני מתעסק הרבה במחשב. האם זה הפיך? יש משהו לעשות? תודה

שלום מהתיאור קשה לדעת מה הגורם לבליטה. ייתכן ומדבר בבליטה של העצם שהייתה קיימת. בכל מקרה במידה ולא מפריע בתפקוד או כואב אין צורך לעשות כלום

מנהל פורום טיפול פיזיותרפי