שיקום לאחר שבר במסרק ה5

דיון מתוך פורום  טיפול פיזיותרפי

27/04/2023 | 12:54 | מאת: אוריה

שלום, לפני חודשיים שברתי את המסרק החמישי בכף רגל ימין. הייתי אצל אורטופד והוא אמר שהשבר התאחה. עם זאת כרגע אני מנסה לחזור לשיגרה ויש לי כאבים ברגל, מין לחץ כזה. בנוסף, הרגל מרגישה מאוד חלשה לעומת הרגל הבריאה. האם זה תקין? וכן, האם יש תרגילי פיזותרפיה מומלצים למקרה זה? התור שלי לטיפול מאוד ארוך וכרגע ארצה לתרגל. תודה רבה!

שלום החולשה היא נורמלית בעקבות דריכה חלקית על הרגל במשך תקופה ארוכה. כעת צריך להתחיל בפיזיותרפיה. לא ברור למה התור רחוק? במקרים כאלו ההנחיות לקבל את המטופל בתוך שבוע אם יש בעיה פנה אליי ישירות ואנסה לעזור

מנהל פורום טיפול פיזיותרפי