טווינא כטיפול בלחץ על עצב אולנרי?

דיון מתוך פורום  טיפול פיזיותרפי

25/02/2023 | 01:54 | מאת: אורלי

שלום, אני בת 44, במשך 3 שבועות רצוף מרגישה נימול וחולשה בזרת וקמיצה. נטלתי כדורים נוגדי דלקת אבל לא השפיע בכלל. יש לי תור לבדיקת EMG רק בשבוע הבא. האם טיפול טווינא ודיקור יכול לעזור ללחץ אולנרי? ומה יכול להקל בבית על הנימול? זה ממש מציק... מפחדת שגרמתי נזק בלתי הפיך בכך שלא ייחסתי לזה חשיבות בהתחלה, ועכשיו קוראת ב"ד"ר גוגל" ונורא נלחצת .. תודה!

שלום תתייעצי עם פיזיותרפיסט שיבדוק וינחה לתרגול מקנזי ותנועתיות עצבית וייעוץ ארגונומי להתאמת סביבת העבודה כל זאת לפי הצורך באבחון. המקור יכול להיות מהצוואר או מקומי מאזור המרפק או שורש כף יד. לגבי טווינא ודיקור עדיף לאחר התיעצות עם הפיזיותרפיסט

מנהל פורום טיפול פיזיותרפי