כאבי גב אמצעיים ולמטה

דיון מתוך פורום  טיפול פיזיותרפי

05/02/2023 | 22:23 | מאת: אליהו

אני כבן 32 ולאחרונה כל שינוי כמו משא קצת כבד או נהיגה ממושכת לאחר כמה שעות יש לי כאבי גב אמצעי ולמטה חזקים. ויש לי הרגשה בעת מנוחה כמו דופק מהיר באזור הגב. מה זה יכול להיות? והאם מצריך התערבות רפואית דחופה?

שלום אליהו, לכאבי גב הרבה סיבות אפשריות וקשה לומר על סמך התיאור שלך מה הגורם לכאב, אך לפי התיאורשלך לא נראה שמצריך התערבות רפואית דחופה אך ממליץ שתפנה לפיזיותרפיסט לאבחון וטיפול. רצוי לקום כל חצי שעה לעמוד ולמתוח את הגב כדי למנוע הצטברות של עומס וללכת מרחקים קצרים כדי להפעיל את הגב ולשחרר מעט את השרירים ליד עמוד השדרה

מנהל פורום טיפול פיזיותרפי