יש לי עקמת בגב וקניתי כסא אורטופדי עם קצת בלוטה באזור הגב העליון, בדי

דיון מתוך פורום  טיפול פיזיותרפי

19/11/2022 | 13:18 | מאת: אילן

יש לי עקמת בגב וקניתי כסא אורטופדי עם קצת בלוטה באזור הגב העליון, בדיוק איפה שהעקמת נמצאת, התחלתי להשתמש בו לפני יומיים ואני מרגיש לא נוח, ושרירי הגב תפוסים שם באזור העקמת, האם הכסא מחמיר את העקמת? או שבגלל שיש לו בליטה בחלק העליון (בדיוק איפה שהעקמת) אז זה משפר את העקמת?

שלום אילן, ברוב הכיסאות התמיכה(הבליטה) היא בגב התחתון כדי לתמוך בקשת המותנית. התמיכה בגב העליון יכולה לתמוך בגב כפוף. לוקח לגוף זמן להתרגל לתמיכה ולכן התאזר בסבלנות עוד כמה ימים. התמיכה(הבליטה) בוודאי לא תחמיר את הכיפוף בגב. עוד יותר.

מנהל פורום טיפול פיזיותרפי