סוגי ספורט ובעיות בריאותיות

דיון מתוך פורום  טיפול פיזיותרפי

16/11/2022 | 19:41 | מאת: רותי

שלום רב, מעוניינת לקחת חלק במספר חוגים: ציקונג, התעמלות ותנועה, יוגה פלנדקרייז וריקודי עם. אך אני סובלת מבעיות של אוסטרופורוזיס, שחיקת סחוס בברך ובעייה בפיקה.בלטי דיסק בעמוד שדרה והיצרות האחורית ב L3 L4. האם אפשרי עבורי להשתתף בחוגים או שאני יכולה לגרום לעצמי נזק מסוים? תודה על תשובתך.

שלום רותי, פעילות גופנית מסייעת בהתמודדות עם אוסטיאופורוזיס, שחיקת סחוס ובעיות גב. פ"ג ןתרגול הוכחו גם במחקרים כמועילים כטיפול קו ראשון בבעיות אלו. כמובן שבמידה ויש כאבים שמפריעים לך לבצע פעילות גופנית את יכול להתייעץ עם פיזיותרפיסט באשר לסוג הפעילות הספציפית ולגבי רמת הפעילות . תהני!

מנהל פורום טיפול פיזיותרפי