כאבי גב תחתון חריפים מאד

דיון מתוך פורום  טיפול פיזיותרפי

14/11/2022 | 13:57 | מאת: גליה

שלום, אבי בן 89 צלול, פעיל ועצמאי (ברקע בעיות כבד, רפרוף פרוזדורים)....בשבועות האחרונים כאב גב תחתון חריף מאד שתחילתו כמעט לא איפשר הליכה, וכאבים בשינויי תנוחות, משכיבה לישיבה, מישיבה לעמידה וחוזר חלילה.. נעשה MRI שבסיכומו צוין כך : ב L2-3 שמורל נודול חריפים שינויים דיסקוגניים כמתואר, ב - 1S-5L מימין מודגמת היצרות פורמינלית, לקורלציה קלינית מה משמעות התוצאות ? כיצד ניתן לטפל ? תודה

שלום, התופעות המתוארות ב MRI מתארות שינויים בדיסק שיכולים להעיד על דלקת. ממליץ לחזור לאורתופד להמשך הבירור והטיפול. טיפול אפשרי תרופתי בנוגדי דלקת. פיזיותרפיה רק לאחר ביקור אצל האורתופד . רצוי להתייעץ עם מומחה ע"ש

מנהל פורום טיפול פיזיותרפי